Om

KØGE HYPNOSE

& COACHING

OM OS


Hej - jeg hedder Bille Stålbo


Efter 20 år på arbejdsmarkedet med karriere i forsvaret, som selvstændig erhvervsdrivende med 15 ansatte og flere år som arbejdsleder i servicebranchen, har jeg fundet ud af, at det giver mig meget mere personlig tilfredsstillelse at hjælpe andre i deres selvudvikling.

 

Min uddannelse til fysiurgisk massør i 2005 blev startskuddet til min "alternative" karriere. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig inden for triggerpunkts-massage, tantra-terapi samt taget mange andre kurser, som har været med til at udvikle min viden inden for kropsterapi.

Udover kropsterapien er jeg uddannet healer i 2007. Jeg er indviet i reiki 1, 2 og 3 efter Dr. Usuis reiki system. Reiki-healing har givet mig styrke og hjælp til at udvikle mig og finde min egen vej og har tvunget mig til at acceptere, at der findes mere mellem himmel og jord, end hvad øjet lige ser. Det har været en rejse i mig selv, siden jeg begyndte at modtage og praktisere reiki-healing. Jeg kan stærkt anbefale reiki, til alle der ønsker ny energi tilført, og som er parat til selvudvikling på flere niveauer.

Hypnosen blev jeg fascineret af i det øjeblik jeg fandt ud af hvad man kunne udrette med det, og meldte mig straks til uddannelsen hos Jacob Stracotta i 2008. Jacob Stracotta er en af danmarks mest anerkendte mestre inden for feltet.

Med hypnoterapi er det muligt at arbejde mere direkte med de problematikker, som man bærer rundt på. De lange processer i behandlingen af klienter afkortes, da man går direkte til sindet, og ikke som ved mange andre behandlingsformer tager omvejen omkring kroppen.

 

Med min faglige baggrund som leder, coach, kropsterapeut og hypnoterapeut har jeg nogle rigtig gode værktøjer til at løse de opgaver jeg bliver stillet. Jeg er i konstant faglig og personlig udvikling ud fra de erfaringer jeg oplever som behandler, de samtaler jeg har med klienter samt via min sparring i mit professionelle netværk. Det er en lang og lærerig proces at være behandler. Hvis man som jeg vil hjælpe mennesker og være en kompetent behandler, bliver man aldrig nogensinde færdig med at uddanne sig.


Min store passion for at hjælpe folk videre i deres egen udvikling udlever jeg når jeg afholder kurser. Her har jeg mulighed for at viderebringe nogle de værktøjer som jeg selv har lært, og som jeg synes virker bedst.

 

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret på min webside er du altid velkommen til at ringe eller maile, inden du booker en behandling.

Hej jeg hedder oHm

Jeg er uddannet fysiurgisk og sportsmassør her hos Bille, og er fik min eksamen i december 2019

Jeg er oprindelig uddannet inden for HR og marketing i Bangkok, Thailand.
Hvor jeg i mange år har arbejdet bla hos Googles største partner i Thailand som både HR og CEO AST.


Jeg er kommet til Danmark i sommeren 2019 hvor min første priortet har været at lære dansk.

Ved siden af at lære dansk tog jeg min uddannelse som massør hos Bille.
Jeg er stadigvæk igang med at lære dansk, og taler derfor primært engelsk.

Jeg er i klinikken i Køge 2-3 gange om ugen.


 

Sidste Nyt

Kontakt

 

Jernbanegade 4 KØGE

Email: Info@billestaalbo.dk

Telefon : 50 18 18 78 
Bedst mellem 8.00-9.00. Send evt. en sms, og jeg vil svare, så snart jeg er ledig.

Copyright @ All Rights Reserved

Alle hold er sat på stand by i 2020 grundet corvid-19


Online tider er nu tilgængelige om aften

Sept 22, 2020

BILLE STÅLBO

KØGE HYPNOSE
Køge rygestop
Køge angst
Køge vægttab
Køge selvhypnose
Køge mediation