Gratis hjælp

GRATIS HJÆLP


VETERAN • STUDERENDE • KONTANTHJÆLPSMODTAGERE M.FL.


Jeg mener alle skal have mulighed for at få hjælp, uanset hvilken økonomisk situation man står i.
Uanset om det er en du kender, en i din familie eller du måske selv har brug for hjælp inden for de områder og kompetencer jeg har, så er du ALTID velkommen til at kontakte mig. Skriv en mail som forklarer din situation, og jeg lover dig, at jeg vil tage den seriøst, og vende tilbage til dig. Jeg vil forsøge at hjælpe så godt jeg kan, efter min bedste evne. Hvis ikke jeg kan hjælpe dig, kender jeg måske en i mit netværk der kan.

Husk at det er ikke et svaghedstegn at bede om hjælp, det er et tegn på styrke ...

- men det kræver, at du tager det første skridt.


De Bedste hilsner
Bille Staalbo Sidste Nyt

Kontakt

 

Jernbanegade 4 KØGE

Email: Info@billestaalbo.dk

Telefon : 50 18 18 78 
Bedst mellem 8.00-9.00. Send evt. en sms, og jeg vil svare, så snart jeg er ledig.

Copyright @ All Rights Reserved

Alle hold er sat på stand by i 2020 grundet corvid-19


Online tider er nu tilgængelige om aften

Sept 22, 2020

BILLE STÅLBO

KØGE HYPNOSE
Køge rygestop
Køge angst
Køge vægttab
Køge selvhypnose
Køge mediation