Hypnose

HYPNOTERAPI

Hvor mange sessioner kræver en problemstilling ?

Vi er alle forskellige og oplever verden forskelligt, derfor nogle har angst og andre har det ikke selvom de måske har været udsat for de samme ting.

Typisk siger man 1-3 sessioner afhængig af om det er en fobi eller præstations angst som er i den lette ende at behandle, modsat PTSD og stress som ligger i den tunge ende som kræver flere behandlinger end en fobi. 

Dog vil man som regel mærke en effekt allerede første gang.


Jeg anbefaler at man købe 3 sessioner, og er 1-2 sessioner nok, kan man vælge at betale normalprisen og få resten retur, eller man har man måske andre ting man ønsker at  kigge på.

Book tiderne med en lille uges imellem med det samme, så du kan få de tider som passer dig bedst.Priser

1 session                kr.   1.100,- 

3-5 session             kr.      850,-

RABAT 3 klip          kr.   2.500,-

Rygestop                kr.   1.500,-

Tider

Mandag - fredag        8:00 - 17:00

Lørdag                     10:00 - 16:00

Søndag                                lukket
- eller efter aftale.

HYPNOSE


Terapi & Selvhypnose


Mange oplever, at selvom de har taget gode beslutninger og ved hvad der er bedst for dem selv, så ender de ofte med at gøre noget helt andet.


Nogle oplever at mærke angst i kroppen for ting, som de logisk godt ved ikke er farlige, men hvor kroppen reagerer helt uden deres kontrol alligevel.


Nogle mennesker kan være super dygtige til det som de laver. Alligevel kan de ofte tvivle på om de nu gør det godt nok.


Hvorfor er det sådan?


Det menneskelige sind er som en computer.

Fra den dag vi bliver født, begynder vi at udvikle os og indlære alt. Alle de ting vi lærer på godt og ondt, bliver gemt på vores "harddisk" også kaldet vores underbevidsthed, og ligger det først der, så er vi programmeret til at gøre tingene per automatik efterfølgende.


Hvis du f.eks. er fem år, og bliver MEGET bange for en stor blafrende fugl som du tror vil spise dig, så gemmer du den oplevelse på din harddisk, og vil reagere ud fra den programmering resten af dit liv - hvis ikke at du får den ændret.

Så vil du som voksen, afhængig af hvor voldsom oplevelsen som barn har været, reagere med angst når du ser en blafrende fugl, eller måske blot føler du blot ubehag.


Vi kan kun være bevidst om syv til ni ting ad gangen. Derfor kan vi i sagens natur ikke være opmærksomme på alt hele tiden.

Når vi er bevidste om noget, kan vi styre det vi gør og siger ud fra bevidstheden.

Men er bevidstheden optaget af noget helt andet, reagerer og handler vi automatisk og vanemæssigt som vi har programmeret os selv til på et tidligere tidspunkt.


Derfor sker det, at selvom vi har lovet os selv ikke at spise mere slik og kage, kan vi lige pludselig finde os selv med munden fuld af slik og kage, måske har vi spist det hele, før vi bliver bevidste om hvad vi egentlig laver.

For at have held med varige forandringer i vores liv og hverdag, er det derfor vigtigt at få ændret vores underbevidsthed ( harddisken )

Dette kan med stor succes gøres i hypnose.


Hypnose er et fremragende og effektivt redskab, til at skabe varige forandringer i dit liv på områder hvor du begrænser dig selv.

 

Angst - Fobier - Afhængighed - Vægttab - Selvværd - Stress - PSTD - Rygestop m.v.