Børn og Hypnose

HYPNOSE OG BØRN


Hypnose for børn


Børn kan have meget at se til i dag, og har næsten lige så travlt et liv som voksne desværre.
Børn stilles over for mange krav idag, disse krav kan føre til lavt selvværd, manglende social trivsel, generthed, og decideret angst.


Da børn er meget mere modtagelige for omverden, da de ikke har de samme filter og erfaring som os voksne, kan deres hverdag også blive fyldt med negative oplevelse som mobning, for meget skolearbejde, lavt selvværd, fobier eller andet.

Dette kan for mange børn løses med hypnose for børn. 
Børn er særligt modtagelige for behandling, da deres bevidsthed er meget mere åben end hos voksne, det er derfor let at lave forandringer hos børn som mildt og hurtigt kan give dem en tryg hverdag igen.

Børn er gode til at følge det der bliver sagt, samt forestille sig ting med indlevelse, hvor voksne har den kritiske sans der hele tiden stiller spørgsmålstegn ved tingene.

Derfor er det et meget effektivt og hurtigt resultat man kan få gennem behandlingen af børn. Børn kræver som regel færre behandlinger end voksne.


Desuden kan de døje med fobier af forskellig art, men også fysiske symptomer kan opstå.

Hypnosen og hypnoterapien er et redskab der kan virke for mange børn, og jeg har behandlet mange børn og teenagere med meget stor succes. 

Forældrene er velkomne til at være med i starten, og barnet skal være min. 7 år. men når børne føler sig trygge vil jeg bede dem om at vente udenfor.

Grunden til dette er at nogle gange kan problemet skyldes en forældre, og børnene vil at loyalitet derfor ikke sige alt det som evt. skal bruges i en behandling.


Jeg har mange års erfaring med behandling af børn og har hjulpet med alt fra at være bange for at gå ind i sin klasse eller skole, angst for hvepse, nålefobi, neglebidning, tandlæge , tisse i sengen, søvnbesvær, bekymringer og uro m.fl.

Hvad skal man overveje i forbindelse med hypnose og børn ?

Nogle gange har forældrene en ide om at deres poder har et problem, hvor barnet ikke selv oplever det som et problem, man kan ikke få folk til at gøre noget som de ikke har lyst til, det gælder både voksne og børn, så man kan ikke fjerne en problemstlling hos et barn, hvis barnet ikke ser det som et problem.

Derfor være skker på at barnet har en problemstilling, og ikke at det kun er mor eller fars bekymring.

Nogle børn ( og voksne ) kan have svært ved at forstå hvad hypnose er, og skulle snakke med en fremmed om det.
Derfor anbefaler jeg at man snakker med barnet omkring det, og evt. kommer forbi og møder mig inden man beslutter at prøve hypnose.

Mindst 350.000 mennesker lider af angst i forskellig grad.

Angstlidelser starter ofte i barndommen.

80 % af de mennesker, der rammes af en eller flere angstlidelser er under 20 år, når sygdommen bryder ud.

Samtidig ved man, at jo hurtigere en angstlidelse behandles, desto lettere er det at komme af med den igen.


37 procent af unge angstramte mellem 16 og 24 år synes ikke, at det er nødvendigt at fortælle om deres psykiske lidelse til andre. Godt en fjerdedel af dem synes, det er for privat en ting at dele med andre, og lige så stor en andel begrunder deres manglende videndeling med, at de ikke vil have, at andre skal bekymre sig om deres sygdom.

- Selv om angst berører så mange, så er der for mange en skam forbundet med at fremstå sårbar, har formand for Psykiatrifonden, Anne Lindhardt, sagt 

Tider

Mandag - fredag        8:00 - 18:00

Lørdag                     10:00 - 16:00

Søndag                    Lukket
- eller efter aftale.

Priser

1 session                kr.   1.100,- 

3-5 session             kr.      850,-

RABAT 3 klip          kr.   2.500,-

Rygestop                kr.   1.500,-


Hvor mange sessioner kræver en problemstilling ?

Vi er alle forskellige og oplever verden forskelligt, derfor eks at nogle har angst og andre har det ikke selvom de måske har været udsat for de samme ting.

Typisk siger man 1-3 sessioner afhængig af om det er en fobi eller præstations angst som er i den lette ende at behandle, modsat PTSD og stress som ligger i den tunge ende som kræver flere behandlinger end en fobi. 

Dog vil man som regel mærke en effekt allerede første gang.


Jeg anbefaler at man købe 3 sessioner, og er 1-2 sessioner nok, kan man vælge at betale normalprisen og få resten retur, eller man har man måske andre ting man ønsker at  kigge på.

Book tiderne med en lille uge imellem med det samme, så du kan få de tider som passer dig bedst.