Seksuelt problem

SEKSUELLE PROBLEMER OG HYPNOSE


Udfordringer med manglende orgasme, rejsning, for tidllig afgang sidder ofte mellem ørene.


Hvis der ikke fysisk er noget i vejen, vil man kunne arbejde med  sin problemstillingOrgasme terapi - for kvinder som kan ikke få orgasme under samleje.


Man mener at op mod 68 % af seksuelt aktive kvinder i Danmark kan ikke få orgasme under sex, skal man bare acceptere de tal, eller kan man gøre noget ved det ?


Som tantramassør og hypnoterapeut har jeg igennem de sidste 10 år ofte mødt kvinder, som ikke kan opnå orgasme under samleje med deres partner, som skaber et utilfredsstillende seksualliv i et eller velfungerende forhold.
Heldigvis har det været muligt at hjælpe de fleste kvinder og par videre efter et mindre forløb


En typisk klient kommer til tantramassage eller behandling først gang, fordi hun har smerter ved samleje, skal lære at mærke sig selv og sin seksualitet igen efter en frivillig eller ufrivillig pause, eller blot ønsker at lære sin krop bedre at kende og få en dejlig oplevelse.


I den snak jeg altid har før og efter behandlingen, dukker der ofte nogle ting op, der gør, at vi aftaler et egentligt forløb, der enten består af massage, hypnose eller en kombination af de to ting.

Med massagen kan vi gå ind og arbejde direkte her og nu på krops niveau og lære kroppen at slappe af og give efter i trygge rammer, hvor vi med hypnosen kan vi gå et skridt dybere og arbejde med grunden til, at man ikke kan opnå orgasme under samlejet.
Min erfaring er, at den manglende orgasme ofte har det at gøre med forventningspres og præstations angst, sjældnere kan det være et overgreb, som ligger bag, og ganske få gange er det noget fysiologisk.

Er det ikke fysiologisk kan man gøre noget ved det.


Men hvad er hypnose, og hvordan skal det kunne hjælpe?

Hypnose er en afslappet proces hvor man er vågen, hvor sindet er i en trance tilstand udløst af øget koncentration og fokus. Når vi er i den trancetilstand, overtager underbevidstheden, hvor bl.a. vores over- jeg, der altid passer på os, befinder sig. I denne tilstand er vi omkring 3-400 % mere fokuseret, end vi er ved normalt bevidsthed, og alle vores sanser er i gang. Faktisk er vi ofte i hypnotisk trance, for eksempel når vi ser fjernsyn, når man høre en sang og ryger tilbage til de minder, man har omkring den eller når vi kører til og fra job og bagefter ikke kan huske, hvordan man er kommet dertil. Normalt kalder vi denne tilstand at "falde i staver”, og grunden til, at vi fx ikke kører galt med bilen, er netop, at vi er 3-400 % mere fokuseret en ved normal bevidsthed.


Men i fjernsynets hypnoseshows kan folk ikke huske, hvad de gør?

Mange tror, at hypnose kan man få folk til at gøre alt muligt, de ikke vil, lige som man ser i fjernsynet lørdag aften. Det kunne ikke være mindre sandt, og desværre giver underholdningsprogrammer et meget skævt billede af virkeligheden.
Fakta er, at man kun kan få folk til at gøre det de selv vil og ønsker, dvs. man ikke kan få folk til at holde op med at ryge, hvis de ikke ønsker det, eller få folk til at tro de kan synge på kinesisk, hvis de ikke ønsker det,- husk på, at man er 3-400 % mere fokuseret og vågen og i fuld kontrol over, det som sker, og sker der noget, men ikke selv giver tilladelse til, så ryger man straks ud af hypnosen igen.


Det er dermed vigtigt at slå fast, at man ikke kan gøre noget i hypnose, som man ikke normalt vil gøre!

Hvordan kan hypnose og massage hjælpe med at få orgasme under samleje?

I hypnosen kan man arbejde med årsagen til at kroppen ikke giver lov til orgasme under samleje. Det kan gøres bla. via regression, som handler om at identificere de følelser, der er forbundet med situationen, finde og arbejde med begyndelsespunktet for disse følelser, og derefter ligge et anker, der kan komme til udløsning ved f.eks samleje.


Selve hypnosen forgår altid fuld påklædt, og ved hjælp at massagen kan man lære at være i det som sker uden der stilles forventninger til en, og derved letter give slip på det som holder en tilbage. behandlingerne vil vare maks 4 gange x 2 timer. 90 % opnår orgasme med en partner efterfølgende.


Har du lyst til at høre mere om et forløb er du velkommen til at kontakte mig.


Rejsningsproblemer og for tidlig udløsning hos mænd.


For mænd som har rejsnings problemer eller for tidlig udløsning handler det ofte om præstation-angst og nervøsitet.

Mange mænd kan ikke få rejsning eller mangler lysten til sex hvis de er stresset eller deprimeret, hvis man har haft den udfordring kan det være svært komme igang igen, fordi man tænker på forhånd at det har været et problem, og så derfor bliver det til et problem.

mange mænd forbinder deres manglende evne til at have sex, med deres mangelende evne til at være en rigtig mand, hvilket ødelægger lysten til at have sex på forhånd.

Med hypnoterapi vil man kunne arbejde med både med stress og depressionen, men også den negative overbevisning om at man ikke kan præstere seksuelt, kan man slippe af med i hypnosen.


Hvor mange sessioner kræver en problemstilling ?

Vi er alle forskellige og oplever verden forskelligt, derfor eks at nogle har angst og andre har det ikke selvom de måske har været udsat for de samme ting.

Typisk siger man 1-3 sessioner afhængig af om det er en fobi eller præstations angst som er i den lette ende at behandle, modsat PTSD og stress som ligger i den tunge ende som kræver flere behandlinger end en fobi. 

Dog vil man som regel mærke en effekt allerede første gang.


Jeg anbefaler at man købe 3 sessioner, og er 1-2 sessioner nok, kan man vælge at betale normalprisen og få resten retur, eller man har man måske andre ting man ønsker at  kigge på.

Book tiderne med en lille uge imellem med det samme, så du kan få de tider som passer dig bedst.


Tider

Mandag - fredag        8:00 - 17:00

Lørdag                     10:00 - 16:00

Søndag                               Lukket
- eller efter aftale.

Priser

1 session                kr.   1.100,- 

3-5 session             kr.      850,-

RABAT 3 klip          kr.   2.500,-

Rygestop                kr.   1.500,-