Krops behandling

KROPS BEHANDLING

Priser

30. min.                          kr.     250,-
60. min.                          kr.     400,-

Dobbelttime                    kr.     650,-

RABAT 5 klip/timer         kr.    1.600,-

Tantramassage/terapi    kr.   1.250,-

Tider

Mandag - fredag        8:00 - 17:00

Lørdag                     10:00 - 16:00

Søndag                    Lukket eller efter aftale.

KROPSBEHANDLING


Behandling eller velvære - hvad er en Kropsbehandling?

 

En kropsbehandling hos mig kan være mange ting.

 

Det kan være en hård sportsmassage for at løsne muskelspændinger, en blid healingsmassage for at mindske stress i kroppen, akupressur som hjælper mod muskel-overbelastninger, passiv yoga (thaimassage) hvor kroppen strækkes igennem, tantra-terapi ved seksuelle problemer, tantramassage hvis du gerne vil lære at mærke din krop og meget mere.

 

Vores krop bliver påvirket af fysiske ting som overbelaster den. Men følelser sætter også et kropsligt aftryk. Hvis du f.eks. er trist vil dine skuldre ofte være trukket op og frem, dit hoved hænger, og du er let foroverbøjet. Hvis ikke, er din krop i en spændingstilstand for at skjule hvordan du har det. Den kropslige struktur er simpelthen forbundet til følelsen.

Bliver du ikke bevidst om de spændingsforhold, kan de blive permanente, og du kan blive kronisk trist eller deprimeret. Det samme kan ske hvis du er stresset. Din vejrtrækning bliver overfladisk og anstrengt, hjernen og resten af kroppen får iltmangel, og du får hovedpine, bliver udmattet osv.

Vejrtrækningen er derfor vigtig i en behandling.

 

De problemer og udfordringer som sidder i vores krop, påvirker også vores nervesystem og hormonbalance. Det er derfor også muligt for os selv at påvirke vores hormoner, bl.a. ved massage.

 

Vores lykkehormon Oxytocin udskilles ved blid berøring, vores stresshormon Kortisol reduceres når vi føler omsorg og er mentalt afslappede. Begge hormoner er med til at styre bl.a. vores humør, vores angst og ikke mindst vores kropsvægt.

 

Når du bestiller tid vil jeg spørge en lille smule ind til hvad du ønsker at opnå. På baggrund af dine svar er det muligt at jeg anbefaler dig en anden type kropsbehandling end du havde forestillet dig.

 

Jeg tilbyder bl.a. følgende kropsbehandlinger i Køge og privat:

 

  • Sportsmassage
  • Velværemassage
  • Trigger-point
  • Akupressur
  • Passiv yoga (Thai-massage)
  • Tantra-terapi
  • Tantra-massage
  • Healingsmassage
oHm er startet i klinikken og tilbyder pt.


  • Sportsmassage / Fysiurgisk
  • Velværemassage