Familie-fotografering

Når det kommer til familiefotos, kan der være mange forskellige ønsker til hvor billederne skal tages. Der er mange hensyn at tage, og muligvis skal der tages billeder i forskellige familiekonstellationer.

Netop derfor bestræber jeg mig på at gøre det så let for jer som muligt ved at udvise mest mulig fleksibilitet og klarhed i vilkårene.

I udgangspunktet tilbyder jeg portræt fotografering udenfor eller i Studiet i Faxe.
Ikke desto mindre kan vi sagtens finde ud af en løsning, hvis I skulle ønske at få taget jeres billeder et bestemt sted.

Ved kørsel på over 50 km tager jeg en merpris, som vil blive indregnet i dit tilbud, så du altid kender den endelige pris på forhånd.

Portræt-fotografering

Boudoir-fotografering

Boudoir billeder er blevet mere og mere populært i Danmark

Hvad er boudoir billeder? Boudoir billeder er blevet mere og mere populært i Danmark. Det er egentlig et fransk ord fra 1700-tallet, som var en tid, hvor man bar flotte frembrusende kjoler med flot opsat hår og uimodståelige røde læber. Når man får taget boudoir billeder, handler det som udgangspunkt om at træde ud af sin comfortzone. For nogle kan det virke naturligt, hvor det for andre kan være en stor grænse at komme igennem.
Dem som for lavet boudoir billeder i dag, er typisk kvinder som har været gennem en forvandling, og ønsker et andet syn på sig selv, eller som gaven til "ham"